Det gav mig mod til at møde op til jobsamtaler 💥

Efter ét coaching møde, fik jeg lidt af en åbenbaring. Jeg gik fra mødet med en følelse af at kende mig selv en smule bedre, end da jeg trådte ind.

Det blev tydeliggjort hvilke værdier jeg vægter højt på en arbejdsplads, samt i hvilken retning jeg ønsker at gå i min karriere.

Det gav mig mod til at møde op til jobsamtaler uden samme nervøsitet. Det gjaldt ikke længere om bare at sælge sig selv, men nu også at virksomheden skulle give mig et godt indtryk og leve op til de værdier som jeg værdsætter ved en arbejdsplads. Jeg er meget imponeret over, hvor meget, blot ét enkelt møde har gjort for mig. Jeg vil virkelig anbefale at man bruger tid (og penge) på at lave denne investering i sig selv, og her er Anders virkelig dygtig!”

“Jeg vil give ham min varmeste anbefaling.

Matilde.

One thought on “Det gav mig mod til at møde op til jobsamtaler 💥

Skriv et svar