KÆRLIGHEDENS LAND

KÆRLIGHEDENS LAND❤️
Det siges at kærlighed gør blind. Men gør den nu det? Faktisk er intet så klarsynet som kærlighed. Det der gør blind er ikke kærligheden, men afhængighed. Og hvad er så afhængighed? Det er et behov, en lyst, en omklamring, en afhængighed af noget eller nogen der sløver min sensitivitet; en form for narkotikum, der slører mit klarsyn.

Det er derfor, når jeg mærker den mindste tilknytning til noget eller nogen, at min kærlighed ikke får frit løb. For kærlighed er sensitivitet, og sensitivitet der svækkes selv i den mindste grad nedbryder min følsomhed. Jeg må trodse mit stormfulde hav af tilknytninger, hvis jeg skal nå frem til kærlighedens land.

Min kærlighed afhænger ikke af nogen eller noget. Den lyser mig og andre op, altid, hvis bare jeg slipper den fri.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Så er der Matrix snak igen kl 19.30, hvor vi sætter tempoet ned og træner vores mentale fleksibilitet her med temaet:

Kom og vær med online – det er både enegigivende, sjovt og gratis 🥰

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar