UENDELIGT POTENTIALE ❤️

UENDELIGT POTENTIALE ❤️
Jeg er modtagelig over for alle former for kærlighed – fra de små øjeblikke af venlighed og tjeneste til de dybe og varige forbindelser, der nærer min sjæl. Jeg synger fra hjertet og udtrykker min taknemmelighed for alle de gaver, som livet bringer til mig. Jeg ved, at alt er godt, når jeg er i harmoni med kærlighedens strøm, og jeg fortsætter med at være åben og modtagelig for dens uendelige potentiale.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

“Lær at tackle dårlig ledelse og kommunikation med ACT Matrix Coaching i dette gratis webinar 12/4-2023 kl. 19.30-20.15 her:

https://www.crowdcast.io/e/lr-at-tackle-drlig

Klienthistorie:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar