Flipovers?

Flipovers?

Hos ARACA® integrerer vi brugen af flipovers som en kraftfuld visuel ressource i vores tilgang til personlig udvikling. Vores klienter værdsætter fordelene ved at se deres tanker og mål materiale i realtid på flipovers, hvilket hjælper dem med at skabe klarhed og struktur.

Ved at kombinere coaching-sessioner med visuelle elementer kan vi sammen med vores klienter udforske og definere mål, identificere barrierer og udarbejde handlingsplaner på en mere engagerende og interaktiv måde.

Flipovers fungerer som en konstant påmindelse og et referencepunkt, der styrker klientens bevidsthed om deres udviklingsrejse og sikrer en mere effektiv og målrettet proces.

Kontakt mig for en gratis prøvesession her:

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar