LIVETS FLOW

LIVETS FLOW

Om jeg kan lide det eller ej, så kommer forandringerne, og jo større modstand jeg yder, jo større smerte oplever jeg. Jeg ser istedet skønheden og mulighederne i forandringen, for livet er som musik: Hvis en tone eller frase holdes længere end tiltænkt, så går melodien tabt. Derfor klynger jeg mig ikke mere til mine overbevisninger, men giver slip og går videre. Jeg giver slip på længslen efter permanens og særlige afhængigheder, og går fremad i harmoni med livets flow og bliver den jeg er.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

På tirdag kl. 19.30-20.00 handler vores crowdcast om afhængihed af smartphones og sociale medie og hvordan man kan håndtere det. Kom og vær med her:

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar