BARNET I MIG

BARNET I MIG

Jeg spurgte tidligere på året min 90 år gamle mor, hvordan det var at være gammel og vide, at størstedelen af ​​hendes liv nu lå bag hende.

Hun fortalte mig, at hun har været den samme alder hele sit liv. Hun sagde, at stemmen inde i hendes hoved aldrig var blevet ældre. Hun har altid bare været den samme pige på 14 år. Hendes mors og fars datter. Hun havde altid spekuleret på, hvornår hun ville blive voksen og blive en gammel kvinde.

Hun sagde, at hun så sin krop ældes og evner sløves, men den person, hun er indeni, blev aldrig træt. Hun blev aldrig ældre. Hun ændrede sig aldrig indeni.

Jeg minder mig selv om, at min ånd er evig. Min sjæl er for evigt. Når jeg støder på en ældre person, så ser jeg dem og ved, at de, ligesom jeg, stadig er et barn indeni, nysgerrig og frygtløs, fyldt med ubetinget kærlighed til alt og alle.

🌞 Dejlig dag til dig.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #ARACA #ACT

Skriv et svar