Vidste du det?

Vidste du, at tale leder til langsom tænkning og læring, og at se, lytte, smage, lugte og føle leder til hurtig tænkning og læring

Forskning i læring støtter ideen om, at multisensorisk oplevelse – såsom at se, lytte, smage, lugte og føle – bidrager til hurtigere og mere effektiv læring. Når flere sanser er engageret, skabes der flere forbindelser i hjernen, hvilket ofte fører til en dybere forståelse og bedre fastholdelse af informationen. På den anden side kan talen, når den ikke er kombineret med andre sensoriske input, ofte resultere i langsommere bearbejdning og læring.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #ARACA #ACT

Https://www.actmatrix.dk

Skriv et svar