MEDICIN PÅ RECEPT TIL DIN NABO 💥

MEDICIN PÅ RECEPT TIL DIN NABO 💥
”Forestil dig en patient, der går til en læge og fortæller ham, hvad han lider af. Lægen siger: ‘Fint, jeg har forstået dine symptomer. Ved du hvad jeg vil gøre? Jeg vil ordinere medicin til din nabo!’ Patienten svarer: ’Mange tak, doktor, det får mig til at føle mig meget bedre allerede.’

Er det ikke absurd? Det er jo det jeg selv gør mange gange i min hverdag. Jeg troede altid at jeg ville få det bedre, hvis en anden person ændrede sig. Jeg lider under denne vrangforstiling og tænker: ‘Hvor ville livet være vidunderligt, hvis han eller hun bare ville ændre sig. Hvor ville livet være vidunderligt, hvis min nabo ændrede sig, min mand ændrede sig, min chef ændrede sig, o.s.v.’

”MEN, jeg har nu måttet erkende at det er MIG, der skal ændrer MIG, og det er MIG der skal skal tage medicinen. Jeg blev ved med at insistere på: ’Jeg har det godt, når min omverden har ret.’ Forkert! Min omverden har ret, når jeg har det godt. I forståelsen af dette perspektiv ligger muligheden for et liv med mig selv og andre der virker, gør mig glad, og giver mig velvære.”

Lidt at gruble over på en skøn torsdag💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🌞

Hvad er Executive Coaching:

psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching

Skriv et svar