SMÅ SKRIDT💥

SMÅ SKRIDT 💥
I mit virke som professionel coach er min mission: “Fred i verden gennem fred i det enkelte menneske”.
Jeg elsker at hjælpe mennesker med deres små og store udfordringer og ønsker,
så de kommer godt og trygt videre.
Det er mit kald i livet, at træne et andet menneske i at øge sin psykologiske fleksibilitet ved at etablere en livspraksis med løbende at kunne tage sit eget perspektiv, se mulighederne, acceptere og leve med de uundgåelige indre kampe, og samtidigt gøre mere af det der bringer et meningsfuldt og lykkeligt liv der virker.

Jeg er taknemmelig for at mine klienter siger, at jeg er rigtig god til det og det virker. Så lige nu går det fra mund til mund.

Et menneske af gangen
Et coachingtema af gangen
Et par af gangen
En familie af gangen
En leder af gangen
Et team af gangen
En organisation af gangen
En by af gangen
En nation af gangen
Og en skønne dag,
nok generationer efter mig,
vil mine børnebørn og/eller tipoldebørn
vågne op til en verden i fredelig sameksistens

  • både i det indre og det ydre.

Dejlig dag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🥰

Hvis du er udfordret i livet eller din karriere, så kan jeg måske hjælpe dig godt på vej med en ny livsstrategi der favner det hele med en effektiv og udfordrende executive coachingrejse. Du kan eventuelt kontakte mig her for mere info:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar