VREDE💥

VREDE 💥
Jeg passer godt på mig selv. Når jeg bliver vred på nogen, er jeg så bevidst om at jeg er vred? Eller identificerer jeg mig bare med min vrede og lader mit sind køre på autopilot? Jeg reflekterer gerne over min oplevelse og forsøger at forstå den. Hvor kom vreden fra? Hvad førte den til? Jeg ændrer kun det jeg forstår og er opmærksom på. Det jeg ikke forstår og ikke er bevidst om, fortrænger jeg. Derfor ændrer jeg mig ikke så tit. Men når jeg først forstår, så ændrer forståelsen mig.

Glædelig fredag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🌞

PS: Hvis du går og bøvler med vrede og temperament, oplever du måske megen modstand i dit liv generelt. Det kan du gøre noget ved og dermed få mere glæde ind i dit liv.

Interesseret?

Kontakt mig her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar