Jeg er havnet et rigtig godt sted med mig selv!

Kristine Lomholt leder mennesker og digitale transformationer.

Endnu en af vores klienter, Kristine, er kommet godt videre i sit liv. Hun har fundet tilbage til sig selv og er startet i det helt rigtige job – drømmejobbet.

Hele coachingforløbet har Kristine givet 10 ud af 10, da hendes coaching rejse har hjulpet hende det helt rigtige sted hen i hendes liv.

Kristine har været på sin egen ARACA® – det handler om dig ™ rejse de sidste 14 måneder, og fortæller at det at kunne arbejde med og sætte sig selv og sine værdier i centrum, har betydet at hun i dag står med det job som passer til Kristines værdier og til den hun er.

”Jeg er havnet et rigtig godt sted, og her var jeg ikke havnet uden dette gode coaching forløb”.

”Det at bruge tid på mig selv, finde ind til mig selv og mærke efter hvordan det er at være mig lige her og nu, har hjulpet mig frem til hvor jeg er i dag.”

Kristine har fået en tryghed i, at når der dukker forskellige følelser op inden i hende, så kan hun gå på opdagelse i dem, og acceptere at de er der.

”Jeg behøver ikke betvivle mine følelser, det er helt reelt og jeg kan tillade mig at føle lige præcist det jeg føler. Der er der ikke nogen, der skal bestemme andre end mig.”

”Jeg er stolt af den jeg er, og de beslutninger jeg har taget gennem mit liv. De har formet mig og givet mig den viden og de kompetencer, som jeg har nu – og det er godt nok! – Det er mig!”

Kristine har, som hun selv siger det:

”jeg har snakket mange, mange gange, gennem mit coaching forløb, om min situation, og har taget mit eget perspektiv lige så mange gange.” Det har hjulpet hende til at stoppe op og stille sig selv spørgsmål og mærke efter.

”Det har øget min psykologiske fleksibilitet.”

Hun er bla. blevet opmærksom på, hvordan hun taler til sig selv i forskellige situationer.

Det har haft stor betydning for Kristine, at hun altid har kunne tage kontakt, hvis hun havde brug for sparring mellem coachingseancerne.

”Jeg har lært at være stolt af mig selv, og jeg går nu ud i verden med et: ”det er altså meget godt det her.””

Kristines familie og omgangskreds har også bemærket, at der er sket ”noget”. Og som Kristine siger:

”Det har en utrolig stor effekt på min omgangskreds, når jeg er groundet, inden jeg går ind i noget.”

Det giver en tryghed og afslappethed, som Kristine og dem omkring hende nyder godt af.

”Når jeg er så tydelig i, hvad det er jeg vil, og hvorfor jeg vil det, ja så smitter det også af på dem omkring mig.”

Det har haft stor betydning for Kristine, at coachene, Anders og Anna Helene, supplerer hinanden så godt, som det er tilfældet med hendes coaching forløb.

Der er både arbejdet med det indre; med tanker, med følelser, med emotioner og der er arbejdet med adfærd, med strategi og med planlægning af næste step frem mod det job og det liv som passer til den Kristine er og til de værdier der er vigtige for hende.

Skriv et svar