Araca og chimpansen Charlie.

Araca og chimpansen Charlie.

I en frodig jungle, hvor træerne vuggede i vinden og fuglene sang melodiøse sange, eksisterede en lille avatar ved navn Araca. Araca havde en magisk gave – hun kunne forstå og føle andres følelser dybt og nærværende.

En dag, mens Araca svævede over junglestien og hørte lydene af dyrenes glade leg, mærkede hun en bølge af ensomhed og længsel, der fyldte atmosfæren. Det var som om, at blade faldt stille til jorden, og solen kastede et blødt lys over en særskilt plet i junglen. Nysgerrig besluttede hun at følge denne følelse af længsel og kom til en lysning, hvor en chimpans ved navn Charlie sad alene med et trist udtryk.

Charlie var kendt i junglen for sin intelligens og humor, men han havde længe følt sig ensom. Han savnede et ægte venskab og forstod ikke helt, hvordan han kunne forbinde sig med de andre dyr i junglen. Hans tristhed reflekterede dybt i hans øjne.

Araca blev straks grebet af Charlie’s ensomhed og længsel. Hun gik forsigtigt hen til ham og begyndte at sende bølger af venskab og forståelse gennem sin magiske evne. Charlie lod langsomt sin væg falde og delte sine bekymringer og ønsker om et ægte venskab.

Araca besluttede at hjælpe Charlie med at finde venskab og forståelse i junglen. Sammen begav de sig ud på en hjertevarmende rejse, hvor de mødte andre dyr i junglen og delte charlie’s unikke perspektiv og venskabelige humor. Langsomt begyndte de andre dyr at forstå Charlie og sætte pris på hans selskab.

Historien om Araca og Charlie blev en legende i junglen, der mindede alle om, at venskab og forståelse kan overvinde selv den dybeste ensomhed. Charlie fandt det venskab, han længtes efter, og hans liv blev beriget af mangfoldigheden af forbindelser, han skabte i junglen. Det blev en påmindelse om, at selv de mest ensomme sjæle kan finde lykke og varme i venskabets strålende lys.

God nat og sov godt.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort – ICF Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#psykologiskfleksibilitet

Skriv et svar