Godt Nytår 2024

Vi går ind i 2024 med stor taknemmelighed, efter et “annus horibilis”, hvor vores familier blev ramt på helbredet af livets mange finurligheder.

Taknemmelige er vi:

For livet og samværet i vores ægteskab og partnerskab, vores skønne børn, vores spindende hvide kat Mozart, vores to skøre “Bedster”, vores kærlige venner og veninder der stiller op når det er svært.

For vores dejlige nye og eksisterende kunder og klienter, der anbefaler os til andre, og at skønne kolleger bakker op og får det hele til at køre på skinner i vores virksomheder.

For at vi har tag over hovedet, varmt og rent vand i hanerne, sund mad at spise, og at vi lever i et fredeligt land med et system der virker bedre end de fleste.

Freden i verden lader fortsat vente på sig, og vi fokuserer derfor på at bevare freden i det nære – freden i os selv – Vi øver os løbende ud fra ubetinget kærlighed og den dybere forståelse heraf, ro på, små skridt, trække vejret dybt, sætte tempoet ned og mærke efter, være nysgerrig, sanse og bemærke livets små “glemte” mirakler.

Størst er kærligheden – den er vores iboende håb for fred i mennesker og deraf fred i verden.

FRED I VERDEN

Jeg er kærlighed

Vi er kærlighed

Alt er kærlighed

Således opløftet og med ønsket om et fremragende nytår til dig og dine.

♥️ Livet elsker dig

Anna Helene & Anders Christian

Skriv et svar