VEJEN TIL KÆRLIGHED

VEJEN TIL KÆRLIGHED

“Når jeg blot tænder for bevidsthedsklarhedens lys og iagtager mig selv og alt omkring mig hele dagen.

Når jeg ser mig selv reflekteret i det klare bevidsthedspejl på samme måde, som jeg kan se mit eget ansigt i et spejl, det vil sige helt klart, ligesom det er og uden den mindste forvrængning eller tilføjelse, og når jeg iagttager dette spejlbillede uden at vurdere eller fordømme, så oplever jeg alle mulige fantastiske forandringer finde sted i mig.

Men jeg har ikke kontrol over disse forandringer eller i stand til at planlægge dem i forvejen eller beslutte, hvor og hvordan de skulle foregå.

Det er denne ikke-dømmende bevidsthedsklarhed og kun den, der kan skabe heling, forandring og personlig udvikling. Men på sin egen måde og i sit eget tempo.”

Anthony DeMello

🌞 Dejlig dag til dig.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #ARACA #ACT

Se de kommende tirsdages spændende ACT Matrix Coaching temaer og vær med online her:

Skriv et svar