Om at mit sind er et kraftfuldt healingsværktøj

ARACA® Snak™ nr. 109 – 2/3-2024 🇩🇰💥

3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at mit sind er et kraftfuldt healingsværktøj.

Hovedbudskaberne i lørdagssnakken i dag er:

1. Sindets Kraft:

Vi understreger, at sindet har en enorm kapacitet til at påvirke både individets eget velbefindende og udsende positiv energi til omverdenen. Det, man tænker og føler, har direkte indflydelse på, hvad man projicerer udadtil.

2. Vigtigheden af Positiv Tænkning:

Vi lægger vægt på betydningen af at vælge positive tanker og følelser. Ved at sende kærlig og healende energi ud i verden, bidrager man til et håbefuld og positivt miljø.

3. Håb som Central Komponent:

Håb er en essentiel del af healing og positivitet. Med håb om en bedre fremtid og en tro på, at tingene vil forbedres, bliver det muligt at skabe en positiv forandring både internt og eksternt.

4. Selvrefleksion og Selvhealing:

Gennem samtalen fremgår det, at ved at fylde sindet med kærlighed og positive tanker, skaber man ikke kun et bedre personligt rum, men man bliver også i stand til at rumme og forstå andre bedre. Dette fører til en form for selvhealing og evnen til at være der for andre.

5. Kraften i at Dele og Modtage:

Dialogen fremhæver, at det at være åben for at modtage andres problemer og samtidig dele positiv energi tilbage, er en vigtig del af at udnytte sindets healingskraft.

6. Historiens og Erfaringens Rolle:

Der tales om, hvordan fortiden og personlige erfaringer bidrager til den, vi er i dag. Ved at fokusere på livets højdepunkter og positive oplevelser, kan man frigøre sig fra negativitet og omfavne en mere hel selvfortælling.

7. Valget af Perspektiv:

Det er op til den enkelte at vælge, hvilken historie man fortæller om sig selv og sit liv. Dette valg har direkte indflydelse på ens mentale tilstand og evnen til at heale både sig selv og bidrage positivt til verden omkring sig.

Se og hør lørdagssnakken her

♥️ Livet elsker dig

Anna Helene Hjort

ICF og ACT Matrix Coach

ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed

#ACTMatrix

#Coaching

Skriv et svar