LYKKELIG DEPRESSION & ANGST 💥

LYKKELIG DEPRESSION & ANGST💥
Har du nogensinde tænkt over at du kunne være både lykkelig og deprimeret? Før jeg begyndte at tage mit eget perspektiv plejede jeg at være deprimeret; nu rammes jeg fortsat af at blive deprimeret. Men når jeg ser mig selv udefra og ser på depressionen, så identificerer jeg mig ikke mere med den.

Jeg gør ikke noget mere for at få den til at gå væk; og er samtidig villig til at fortsætte med mit liv mens depressionen passerer gennem mig og forsvinder. For dig der ikke har trænet din psykologiske fleksibilitet som jeg, og derfor ikke forstår hvad det betyder, har du virkelig noget at se frem til. Og hvad med angst? Her er det det samme, jeg oplever angsten og kan forblive rolig, Meget meget underlig oplevelse!

Jeg føler angst, og er samtidig ikke angst. Er det ikke paradoksalt? Og jeg er villig til at acceptere at lade denne “sky” komme og gå, fordi jo mere jeg bekæmper den, jo mere magt giver jeg den. Jeg er villig til at observere det hele lidt på afstand, når den passerer forbi – lidt som at blive stående på perronen når toget med angsten kommer buldrende ind på stationen, og så lade være med at stå på toget, men lade det køre igen. Jeg kan således være lykkelig midt i min angst. Er det ikke mærkeligt? Ligesom jeg kan være lykkelig midt i min depression.

Dejlig dag til dig 🥰

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🥰

Hvis du bøvler med angst og/eller depression kan jeg måske hjælpe dig. Kontakt mig her for en indledende snak:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar