PSYKOLOGISK FLEKSIBILITET 💥

PSYKOLOGISK FLEKSIBILITET 💥
Psykologisk fleksibilitet er min evne til at føle og tænke med åbenhed, at deltage frivilligt i min oplevelse af nuet, og at bevæge mit liv i retninger, der er vigtige for mig. Jeg opbygger bevidst vaner der giver mig mulighed for at leve livet i overensstemmelse med mine værdier og mine håb. Det handler om, at jeg bliver bevidst om det der gør ondt, og det jeg gør herefter for at søge lettelse og lindring, og om at acceptere og lære af disse mønstre med henblik på at leve et liv med et meningsfyldt formål der også giver mig glæde og velvære.

Dejlig dag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Vil du prøve et mentalt fitness træningsprogram❓

Kontakt mig her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar