ANBEFALING💥

ANBEFALING💥

ARACA®s Individuelle Executive Coachingrejser
får en score på 10 ud af 10 mulige:

”Jeg kan varmt anbefale Anna Helene og Anders, som har taget mig på en bevidsthedsrejse, hvor jeg har fået et kærligt skub til lærer at tage vare på mig selv og udvikle mig både professionelt og privat. De har hjulpet mig til at tro på mig selv om mine evner, og med enkle værktøjer givet mig courage, så jeg kan handle i hverdagen og holde fokus på de væsentlige ting her i livet – Vores rejse sammen er ikke slut, men forsætter…”❤

  • Ejerleder i forsikringsbranchen

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Flere klienthistorier og anbefalinger her:

https://www.araca.dk/category/klient-historier/

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar