Om at være enestående.

ARACA® Snak™ nr. 103 – 13/1-2024 🇩🇰💥
3 minutter i selskab med Anna Helene og Anders Christian der snakker om at være enestående.

Hovedbudskaber i lørdagssnakken i dag er:

  1. Enestående og Selvaccept:

Vi taler om betydningen af at anerkende og værdsætte sin egen unikhed. Hver person er enestående, og der findes ikke en anden som en selv. Denne forståelse er en kilde til styrke og selvaccept, hvilket understreger vigtigheden af at elske og værdsætte sig selv præcis som man er.

  1. Kærlighed som en Naturlig Tilstand:

Budskabet om kærlighed i samtalen er, at den er en konstant og naturlig del af livet, ligesom åndedrættet. Man behøver ikke at gøre sig fortjent til kærlighed, ligesom man ikke skal gøre sig fortjent til at trække vejret. Kærlighed er altid til stede og skal ikke anmodes om eller købes; den er en integreret del af vores eksistens.

  1. Taknemmelighed i Dagligdagen:

Vi taler vigtigheden af taknemmelighed for de små ting i livet, som bidrager til en følelse af kærlighed og tilfredshed. At anerkende og værdsætte hverdagslige begivenheder og interaktioner, såsom familiemedlemmers besøg eller skraldemandens arbejde, fører til en dybere forståelse af kærlighed og velvære.

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #ARACA #ACT

Skriv et svar