“AHA” øjeblikke omkring en fyring?

FYRET, HVAD GØR JEG NU?

“AHA” øjeblikke, som personer måske oplever under en proces som beskrevet i ACT Matrix Coaching Sessionen:

  1. Indse Værdien af Selvrefleksion: Opdagelsen af, at tage tid til at reflektere over egne værdier, styrker, og hvad der virkeligt driver en, kan være en kraftfuld vej til personlig vækst og ægte tilfredsstillelse.
  2. Forståelse af Fyring som en Mulighed: Ideen om at omdanne en tilsyneladende negativ begivenhed som en fyring til en mulighed for at genoverveje og rette ens karriere og liv mod det, der føles mere meningsfyldt og glædebringende.
  3. Vigtigheden af Nysgerrighed: Erkendelsen af, at ved at vedligeholde en nysgerrig tilgang til livets udfordringer, kan man åbne døren for nye muligheder, indsigter og veje, som man ellers måske ikke ville have overvejet.
  4. Kraften i Positiv Selvtale: At lære at skifte fra selv-kritisk eller negativ indre dialog til en mere støttende og positiv selvsamtale kan være en afgørende faktor for personlig velvære og succes.
  5. Handling Frem for Fastlåsthed: Indsigten i, at aktivt at tage skridt mod det, der bringer glæde og tilfredsstillelse, i stedet for at forblive fastlåst i frygt eller usikkerhed, kan føre til betydelige forbedringer i livskvaliteten.

Hvis du har personlige “Aha” øjeblikke eller indsigter fra din egen erfaring eller fra at læse om ACT Matrix Coaching, kan disse øjeblikke være dybt personlige og varierer stærkt fra person til person.

Gense sessionen her og oplev dine egne “AHA” moments lige her:

https://www.crowdcast.io/c/yw1yhy1gqeio

Interesseret i at prøve en personlig ACT Matrix Coaching session og fornemme hvordan det virker?

Så kontakt mig her:

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching

Del gerne 🙏🏻

Skriv et svar