7 AHA-øjeblikke fra ACT Matrix-samtalen om konflikthåndtering

7 AHA-øjeblikke fra ACT Matrix-samtalen om konflikthåndtering:

  1. Fælles Formål: Det er vigtigt at definere og forstå det fælles formål for alle involverede for at sikre en konstruktiv tilgang til konflikter.
  2. Anerkendelse af Konflikter: At anerkende eksistensen af konflikter er et nødvendigt første skridt for at kunne adressere og løse dem effektivt.
  3. Selvbevidsthed og Triggere: Forståelse af personlige triggere og reaktionsmønstre er essentielt for at kunne håndtere konflikter mere bevidst og mindre reaktivt.
  4. Konstruktiv Kommunikation: Udvikling af færdigheder i respektfuld og konstruktiv kommunikation er central for at kunne løse konflikter uden at eskalere dem.
  5. Forventningsafstemning: Regelmæssig afstemning af forventninger mellem alle parter kan forebygge misforståelser og uklarheder, som ofte er roden til konflikter.
  6. Proaktivitet og Ærlighed: At være proaktiv og ærlig omkring egne begrænsninger og behov kan reducere potentielle konflikter og fremme et sundere arbejdsmiljø.
  7. Håndtering af Emotioner: At lære at håndtere personlige emotioner og reaktioner i konfliktsituationer, herunder teknikker til at berolige sig selv og tilgange til at tage konflikter op på en afbalanceret måde.

Disse budskaber giver en række strategier og metoder til at forbedre individets og gruppens evne til at navigere og løse konflikter på en konstruktiv og effektiv måde.

Se hele sessionen her:

https://www.crowdcast.io/c/kg6p63sya8iu

♥️ Livet elsker dig
Anna Helene Hjort
ICF og ACT Matrix Coach
ARACA® – det handler om dig.™

#Psykologiskfleksibilitet #Psykologisktryghed #ACTMatrix #Coaching #ARACA #ACT

Skriv et svar