SOMMERFUGLENđź’Ą

SOMMERFUGLENđź’Ą
Min bedste chef lod mig altid vokse i mit eget tempo. Hun troede pĂĄ mig og mine talenter, og var kendt for aldrig at “pushe” mig og mine kolleger i deres udvikling. Hun forklarede mig engang det hensigtsmæssige heri med følgende analogi:

“En mand så engang en sommerfugl, der kæmpede for at komme ud af dens puppe. Det gik alt for langsomt til hans smag, så han begyndte at blæse forsigtigt på den. Varmen fra hans ånde fremskyndede processen okay. Men det der dukkede op var ikke en sommerfugl, men et væsen der manglede vinger.

“I personlig udvikling, som i sĂĄ meget andet her i livet, kan du ikke fremskynde processen”, konkluderede hun. “Det eneste du som leder kan gøre er at komplicere eller helt stoppe den.”

Torsdag byder dig velkommen 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort đź’Ą

Mere her: araca.dk

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching

Skriv et svar