MAGNETISME 💥

MAGNETISME 💥
Jeg prioriterer venskaber.
De mennesker jeg vælger at have i mit liv er vigtige for mig. Jeg skal gøre noget for at bevare forbundetheden, samværet og nærværet. Det er et gensidigt kærlighedsarbejde, og det ved vi! På den måde omgiver jeg mig altid med positivitet og medfølelse.

Dejlig mandag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🥰

På onsdag 19.30 har vi igen fokus på de Nyvoksne. Vi deler vore perspektiver omkring karrierevalg og tvivlen om de mange valg man står over som Nyvoksen.

Kom og vær med i vores gratis virtuelle crowdcast her: https://www.crowdcast.io/e/nyvoksen-er-du-i-tvivl

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching

Skriv et svar