SELVPINERI💥

SELVPINERI 💥
Netop ankommet til sin coaching session sagde klienten: “Mennesker VIL simpelthen ikke opgive deres jalousi og angst, vrede, skyld, skam, fordomme o.s.v., fordi disse negative følelser giver dem deres ‘kick’; følelsen af ​​at være i live,” sagde hun til sin coach.

“Det forstår jeg, fortæl mig mere”, sagde coachen

Og så illustrerede klienten det med denne lille historie: Det lokale postbud skød genvej henover en eng på sin cykel. Midtvejs fik en tyr øje på hende og jagtede den stakkels kvinde, så hun knap nok nåede over hegnet på den anden side.
“Der fik den dig næsten, ikke?” sagde coachen, der havde set scenen.
“Jo!,” sagde den ældre kvinde forpustet, “den får mig næsten hver gang.”

Dejlig mandag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 😁

Når vi coacher og udvikler unge ledertalenter har vi bl.a. fokus på at øge deres psykologiske fleksibilitet omkring deres interpersonelle færdigheder inden for coaching temaer så som: https://www.araca.dk/interpersonelle-faerdigheder/

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar