FRYGT💥

FRYGT💥
En lærer observerede, at en af ​​de små drenge i hendes klasse var eftertænksom og tilbagetrukket.
“Hvad er du bekymret for?” spurgte hun.
”Mine forældre,” svarede han. ”Mor arbejder hele dagen, for at jeg kan få tøj og mad og komme i den bedste skole i byen. Og hun arbejder over for at jeg kan komme ind på universitetet. Far bruger hele dagen på at lave mad, gøre rent og stryge og shoppe, så jeg ikke har noget at bekymre mig om. ”
“Hvorfor er du så bekymret?”
“Jeg er bange for, at de måske prøver at flygte.”

Dejlig torsdag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 😉

Du kan se genudsendelsen af vores danske 🇩🇰 og engelske 🇬🇧 crowdcasts fra igår med masser af inspiration lige her:

https://www.crowdcast.io/araca2020

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar