BEGRÆNSNINGER 💥

BEGRÆNSNINGER💥
Det vanskelige ved min aldring og sprogets natur er, at jeg snart ikke kan huske hvordan jeg skal lytte med friske ører, hvordan jeg skal se med nye øjne, og hvordan jeg skal opleve nye sanseindtryk uden fordommene i mit sind.
Jeg sammenligner typisk den nye flaskes indhold med gamle flaskers etiketter, eller passer det nye ind i gamle terminologier og koncepter, og overser dermed til stadighed det forunderlige unikke der sker i hvert øjeblik.

Dejlig torsdag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💥

Stresset eller føler du dig udbrændt, så
kan jeg måske hjælpe dig. Kontakt mig jer for er et uforpligtende og fortroligt møde her:

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar