Jeg har fået min gamle “POWER” tilbage! 💥

I april besluttede jeg mig til at investere i mig selv og en 6 måneders Executive Coachingrejse hos ARACA® – det handler om dig.™

Jeg havde prøvet en hel del andre personlige udviklingsforløb og senest været igennem et forløb hvor jeg gik ned med stress, og et forløb med psykolog, som ikke rigtigt virkede for mig.

Derfor tænkte jeg, at et Executive Coaching forløb måske var noget, hvor jeg kunne arbejde både med mig selv og min virksomhed, altså både personlig udvikling og forretningsudvikling.

Mit valg faldt på Anna Helene og Anders Christian, der begge er professionelle executive coaches i coachingvirksomheden ARACA® – det handler om dig.™ 

Jeg har nu nået til min første milepæl:

RESULTATERNE:

Jeg har fået min gamle POWER tilbage, og blevet mere bevidst om min iEQ9-type og de ting der trigger mig.

iEQ9 Individ rapport

Gennem øget selvindsigt kan jeg nu lært at give slip og få sat mine bekymringer i det rette perspektiv.

Efter at have fået sat mine succeshistorier, faglige styrker og værdier i perspektiv, fik jeg genfundet mit selvværd.

Jeg bruger nu ARACA®’s ACT-Matrix ubevidst til at tage mit eget perspektiv når jeg bliver “trigget” og bemærker når jeg er ved at falde tilbage i mine gamle fastlåste mønstre.

Anna Helene 💃

Idag vælger jeg at gøre de ting der giver mig større glæde og velvære i hverdagen, herunder at prioritere mig selv og gøre mere for mig selv.

Det virker.

I arbejdet med min virksomhed har jeg fået overblik over min forretning, fået simple værktøjer til at prioritere de ting der giver mig glæde, og blevet bedre til at delegere de ting der ikke hører til på mit bord. Det har virkelig givet mig ro.

Jeg er også blevet coachet i at holde oplæg for større grupper, og fundet glæden og selvsikkerheden i at stå rank, kommunikere tydeligt og nærværende med øjenkontakt, og et venligt smil; og iøvrigt bruge både mine personlige og faglige mine styrker når jeg står “på scenen”. 

Min nye selvsikkerhed og udstråling har betydet, at jeg er kommet i dialog med flere kunder om nye forretningsmuligheder. Det er en helt fantastisk følelse. Jeg har vundet over mig selv, og det er super fedt!

Forløbet med Anna Helene og Anders Christian har virkelig været godt for mig, og mine forventninger er mere end indfriet. 

“Jeg har fået en indre ro jeg ikke havde før.”

Jeg er ikke helt i mål endnu med alt, men forløbet har bestemt øget min psykologiske fleksibilitet og gjort mig mere tryg og rolig med mig selv.

Anna Helene og Anders formår at give mig plads og skaber et trygt rum for mig at udvikle mig i.

De kommunikerer præcist og lytter respektfuldt, både omkring mine svagheder, men ser også mine styrker og får dem frem i mig. De givet mig simple værktøjer til at træne min mentale fitness, så jeg nu har fokus på at bruge mine styrker i min hverdag.

Der er struktur og man føler sig i trygge hænder og rammer når man er sammen med Anna Helene og Anders Christian. ARACA® strukturen både før, under og efter coaching-sessionerne har været meget værdifuld for mig:

ARACA® Coaching Loops™

A nkomst – vi lander og jeg får lov til at “pludre” og falde til ro.

R efleksion – her starter coaching samtalen der hele tiden har til formål at øge min #psykologiskefleksibilitet og #psykologisketryghed med mig selv og i sociale sammenhænge.

A lternativer – her finder vi sammen ny adfærd der kan afprøves, og jeg prioriterer selv og vælger de bedste.

C ourage – her finder jeg modet til at eksperimentere med de nye ting og gøre ting anderledes.

A ktivitet – jeg tager selv de små skridt jeg har lovet mig selv, og bruger underbevidst de værktøjer jeg har fået, så jeg hele tiden kan føle hvordan jeg udvikler mig og kommer godt videre.

“Jeg føler mig altid forstået, og de formår begge at komme ind under “mit panser”, give mig nye vinkler, og inspirere mig med deres viden omkring min type, mine blindspots, og omkring hvordan jeg kan få overblik, prioritere i mit lederskab i min virksomhed.

“Jeg er kommet længere og dybere med mig selv end jeg havde forventet.”

Så i dag står jeg med en hel anden bevidsthed og indsigt omkring mig selv og min virksomhed.

Jeg har virkelig fået værdi for pengene, og investeringen i mig selv, og kan anbefale en Executive Coachingrejse med Anders og Anna Helene på det varmeste.

På en 10 skala, hvor 10 er bedst – giver jeg dem 10!

Jeg har tænkt mig at fortsætte samarbejdet med et klippekort i det nye år, hvor jeg ønsker at blive coachet ad-hoc på de temaer der er vigtige for mig løbende – Her ser jeg frem til at blive udfordret både for at blive en endnu bedre leder af mig selv og mine medarbejdere 

“Målet for mig er at komme til at hvile 100% i mig selv.”

– Ejerleder i SMV-virksomhed

Skriv et svar