EVOLUTION 💥

EVOLUTION💥
Det var tid til en forelæsning omkring bæredygtighed og evolution for en gruppe unge ledertalenter, og Toplederen sagde: “Det geniale ved en komponist findes i noderne i hendes musik – men hvis I analyserer tonerne vil det ikke afsløre hendes genialitet. Digterens storhed er indeholdt i hans ord – men jeres studier af ordene afslører ikke hans inspiration.

Alt åbenbarer sig i evolutionsprocessen – men at granske processen minutiøst vil ikke føre til bæredygtig evolution, lige så lidt som jeg vil finde min sjæl gennem en omhyggelige undersøgelse af min krop.”

I spørgetiden spurgte en af de nysgerrige unge: “Hvordan skal vi så skabe bæredygtig evolution?”

”Ved at være og se evolutionsprocessen folde sig ud for dine sanser, ikke ved at analysere den.”

“Og hvordan gør vi det?”

“En bonde tager ud for at finde skønheden ved solnedgang, men alt han finder er solen, skyerne, himmelen og jordens horisont – indtil han pludselig forstår at skønhed ikke er en ‘ting’, men en speciel måde at se på. Jeg vil undersøge og søge forgæves lige indtil jeg forstår, at processen ikke kan ses som en ‘ting’; Jeg har brug for en særlig måde at se på – det minder måske lidt om den måde små børn ser verden på med ren forundring og nysgerrighed, inden de lærer ordenes betydning og magt, og bliver prægede af præfabrikerede teorier, synsninger og overbevisninger.”

Fredelig dag til dig ❤️

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🥰

Glædelig Jul 🎄❤️

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar