FRED I VERDEN💥

FRED I VERDEN💥
Jeg mødtes med min bedste ven til en lækker brunch sidste lørdag. Vi har aldrig nogensinde skændtes i de godt fyrre år vi har kendt hinanden. Ikke en eneste gang!
Så den dag tænkte jeg vi måske skulle prøve det, og jeg spurgte:
“Tror du ikke det er på tide vi prøvede at skændes – bare en enkelt gang?”
“Fint med mig, lad os begynde! Hvad skal vi skændes om?, spurgte min bedste ven. “Hvad med det sidste lækre stykke brød der ligger der i brødkurven?”, spurgte jeg. “OK, lad os skændes om det. Hvordan gør vi?”
“Det sidste stykke brød er mit, det tilhører MIG!”, startede jeg.
“Hvis det er dit, så tag det bare”, svarede min bedste ven.

Dejlig dag til dig 😉

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

I går sendte vi årets sidste to on-line Crowdcast i 2022. Vi træner vores mentale fitness hver onsdag kl. 19.30-20.15 CET sammen med dem der dukker op fra nær og fjern. Det er både sjovt og ekstremt lærerigt. Det er blevet til 56 sessioner i 2022, og du kan se TOP10 fra 2022 vores Youtube kanal lige her:

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar