STRØMNINGER 💥

STRØMNINGER💥
Jeg har prøvet rigiditeten på den ene flodbred, hvorfra jeg troede jeg kunne stå og styre og kontrollere alt og alle.
Det virkede ikke.
Jeg har prøvet at lade stå til og se alt og alle passere og oplevet det totale kaos på den anden flodbred, ligesom jeg har prøvet at svømme mod strømmen.
Det virkede heller ikke.
Jeg hopper nu ud midt i floden, lader mig flyde med strømmen uden at stritte imod, og i stedet finjusterer, navigerer og integrerer jeg mig i flodens flow mellem rigiditet og kaos. Jeg bruger min energi og opmærksomhed i nuet, passer på mig selv og andre omkring mig, er ubetinget venlig, nysgerrig og respektfuld i min handlinger, både med mig selv og sammen med andre.
Det virker.

Dejlig onsdag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💥

Crowdcast iaften 19.30:

Hvordan du mindsker din afhængighed af andre, og bliver mere lykkelig❓

Tilmeld her:

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar