MENNESKELEDER 💥

MENNESKELEDER💥
Mine medarbejdere er ikke ressourcer jeg skal styre. De er mennesker jeg skal værdsætte.
Som ung leder bekymrede jeg mig kun om mine resultater. Så begyndte jeg også at bekymre mig for mine medarbejderes velbefindende. Nu handler jeg mere på deres trivsel end deres resultater.
Jeg gør min bedste indsats som leder, når jeg sætter mennesket først.

Dejlig aften til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🥰

Hvis du har et ungt succefuldt menneske du ønsker at fastholde og give en lederrolle, så er der mange faldgruber. Men fortvivl ikke. Du kan give dit unge ledertalent en 3 måneders praktisk og pragmatisk Executive Coaching rejse med os og med købmandskabetog rettidig omhu i centrum, så det unge menneske kommer godt fra land og bliver i din virksomhed længere.

Er ung succesfuld leder fortæller om sin rejse:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar