TÅRER 😭

TÅRER 😭
Når jeg er ked af det tillader jeg mig selv at græde. Jeg bemærker og accepterer min sorg som den er, og opnår lettelse og lindring gennem mine tårer. Det virker på mange måder.
Fysiologisk udløser tårer stresshormoner når jeg græder. Men at holde tårerne tilbage kan resultere i at stressen sætter sig fast i kroppen. Stresspåvirkninger og smerten jeg oplever over tid, kan bidrage til udvikling af kroniske sygdomme. Mange kroniske sygdomme er bogstaveligt talt ubearbejdede emotioner.
Derfor lader jeg tårerne trille og min evne til også at opleve glæde styrkes, og lykkehormonerne frigøres i min krop og giver mig velvære.

Dejlig dag til dig 🥰

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Er trist og har du sorg i sindet? Så er coaching måske en vej til at finden freden og lyset i dig selv. Giv mig er et kald her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar