HVEM ER VIGTIG FOR MIG❓

HVEM ER VIGTIG FOR MIG❓
Jeg forlod kontoret kl. 13.00 idag.
I morges fortalte jeg mit team at jeg ikke ville være til rådighed herefter.
Jeg sagde ikke, at jeg havde et kundemøde eller et lægebesøg.
Jeg fortalte dem sandheden.
Jeg skulle fejre at min datter havde bestået eksamen, og at hun nu er Bachelor fra RUC i psykologi og socialvidenskab.

Hvorfor?

Fordi jeg er et menneske.

Jeg prøver ikke at imponere mine kolleger med hvor hårdt jeg arbejder, men foretrækker at opbygge en åben og gennemsigtig kultur. Som topleder starter det med mig. Ingen skal skjule deres personlige liv på arbejdet eller undskylde for det. Skal jeg hente børnene fra skole. Gør jeg det. Skal jeg være hjemme for at modtage levering af en nye sofa eller åbne for en håndværker. Gør jeg det. Vi er alle mennesker, og jeg får alligevel arbejdet gjort, gør det jeg siger jeg vil gøre, og fortsætter med at hjælpe mine klienter i deres personlige udvikling. Det er langt sjovere for mig at vælge at være mig på rejsen sammen med mine kunder og mit team, og det smitter af på kulturen og trivslen.

Send mig evt. en PB med et billede af det du har gjort idag for en af dem der er vigtige for dig.
Det kan jo også være et billede af dig selv.

Dejlig dag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Følg vores Youtube-kanal her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar