COURAGE💥

COURAGE 💥
Succes er at have modet til at gøre det rigtige – det der virker, det der giver glæde og velvære og/eller lettelse og lindring både for mig selv og mit team.
Ud fra min egen identitet og hvad der er hele “Teamets” bedste, ved jeg ofte hvad “det rigtige” er.
Det kræver mod at eksekvere det jeg tror på. Det er helt afgørende at jeg er i stand til at træffe modige beslutninger, der øger den psykologiske fleksibilitet og den psykologiske tryghed både i mig selv og i mit team. Så kommer innovationen og resultaterne af sig selv.

God dag til dig. 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Mental sundhed hænger sammen med trivsel og trivsel hænger sammen med innovationsevne og vækst. Trænger dig team til at kigge indad og få afstemt forventningerne og sammenhængskraften, så kan en high performance workshop måske være noget. Kontakt mig her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar