DEN MENTALE FORSKEL 😉

DEN MENTALE FORSKEL😉
“Den mest almindelige årsag til at mennesker ikke er lykkelige, er de valg de træffer for at undgå at være lykkelige”, hævdede coachen. Det er derfor at man kan opleve at to personer, der befinder sig i præcis samme situation, kan opleve den vidt forskellig. Den ene person er super lykkelig og den anden føler sig helt elendigt tilpas.

Hun fortalte om engang, hvor hendes lille søn havde været meget imod at skulle på sommerlejr. I et forsøg på at berolige ham, fandt hun 5 postkort, satte frimærker på stilede dem til hende selv, og gav dem så til sønnen.

“Se her; hver dag,” sagde hun, “så skriver du bare: ‘Jeg har det fint’, på et af disse kort og smider det i postkassen, så skal du bare se…”

Sønnen tænkte kort over det og spurgte så: ”Hvordan staver man til “elendigt”?”

Dejlig dag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar