PROAKTION 💥

PROAKTION 💥
Når jeg – som menneske – holder op med at følge mine naturlige instinkter med at reagere og dømme andre mennesker og jeg i stedet stopper op og reflekterer over om hvorvidt denne livspraksis virker for mig, så vælger jeg nu i stedet at proagere med et venligt smil og et ikke-dømmende sind og hjerte – På denne måde har jeg muligheden for at ændre mit eget og andres liv til det bedre – jeg er i ét med alt.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Klienthistorie: https://www.araca.dk/2021/04/26/jeg-fandt-ud-af-hvordan-jeg-kan-bruge-mig-selv-mere-effektivt-i-min-lederrolle/

psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar