MIDTVEJS

MIDTVEJS

Her midtvejs i livet, når kroppen har nået sin kulmination og begynder at svigte, opdager jeg at jeg identificerer mig selv med denne krop, der stille og roligt forfalder, og ikke med bevidstheden om at kroppen er mit midlertidige transporthylster. En af de psykologiske knaster ved at blive ældre er frygten for døden. Jeg prøver at kæmpe imod det uundgåelige møde. Men også denne krop er bevidsthed, og når jeg identificere mig med den jeg virkelig er, så accepterer jeg at se min krop ruste op som en gammel bil. Der ryger kofangeren, der punkterede dækket, motoren lækker olie, og den ene ting efter den anden forfalder – og alt er helt forudsigeligt. Gradvist falder det hele væk, og til sidst står jeg i min sjæl genforenet med alt der er – naturens gang.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Coaching er også effektivt til midtvejskriser.

Kontakt mig her fore mere:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix #ACT #ARACA

Skriv et svar