LYKKELAND💥

LYKKELAND💥
Hvad er lykke?
Ingen kan beskrive lykke,
fordi lykke kan ikke beskrives.
Kan jeg f.eks. beskrive hvad lys er til mennesker der har siddet i mørke hele livet?
Kan jeg beskrive virkeligheden for nogen i en drøm?
Når jeg først forstår dette vil mit mørke forsvinde, og så vil jeg forstå hvad lys er. Når jeg forstår mit værste mareridt for hvad det er, så ophører det, og jeg vågner op til virkeligheden. Når jeg forstår at mine overbevisninger bare er et røgslør, så giver jeg slip, og pludselig er jeg i lykkeland.

Dejlig søndag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🥰

Klienthistorier: https://www.araca.dk/category/klient-historier/

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar