VENLIGHED 🥰

VENLIGHED 🥰
Jeg oplever at mine venlige handlinger, uanset hvor små, aldrig er spildte. Venlighed er altid på mode og altid velkommen. Hvor der er mennesker er det altid muligt for mig at være venlig.
Mark Twain sagde at “Venlighed er det sprog, som døve kan høre og blinde kan se.” Jeg prøver derfor at gøre gavn, her hvor jeg er. Jeg tror på, at det er de mange små venlige ting jeg gør, der kan medvirke til fred i verden. Hvis jeg vil være en rebel, så er jeg det på en venlig måde. Venlige ord er ofte nemme at udtrykke, og deres ekko virker i det uendelige. Jeg prøver gerne at være lidt mere venlig end nødvendigt, fordi en enkelt handling af venlighed slår rødder i alle retninger, rødderne vokser, og danner smukke nye træer. Venlighed virker!

Dejlig fredag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🥰

Øg din psykologiske fleksibilitet og venlighed. Se en af disse crowdcasts fra ugen der gik:

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACT

Skriv et svar