UBETINGET KÆRLIGHED ❤️

UBETINGET KÆRLIGHED ❤️
Jeg holder af mig selv og mine medarbejdere. Jeg tror grundlæggende på at man med indre fred og ubetinget kærlighed, tillid og tryghed kan få det bedste frem i mennesker. Hvis mit team og jeg selv grundlæggende er psykologisk fleksible og følelsesmæssigt trygge, kan vi presses, og dermed presse os selv mere, og er villige til og tør at gå langt, for at teamet får succes.

Dejlig dag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Som leder starter det altid hos dig selv. Kender du dig selv, dine blindspots, dine styrker, dine værdier og din kærlighed til dig selv? Ikke alle har styr på det når de kaster sig ud i er lederjob og “slår” sig på sig selv og kollegerne. Mere om personlig lederudvikling her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar