DØDEN 💥

DØDEN💥
Jeg minder mig selv om at jeg en dag skal dø. Det er mit vigtigste værktøj der hjælper mig med at prioritere og træffe de vigtige valg i livet. For næsten alt – alle ydre forventninger, al stolthed, al frygt for forlegenhed eller fiasko – falder bare bort i lyset af døden og efterlader kun det der er virkelig vigtigt. At jeg husker mig selv på at jeg skal dø, er den bedste måde at undgå at falde i fælden og tro jeg har noget at miste. Jeg er allerede nøgen, og der er ingen grund til ikke at følge mit hjerte.

Dejlig dag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 😊

Imorgen 19.30 har vi ny crowdcast på vej om hvordan jeg finder freden i mig selv her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar