PRÆCISION💥

PRÆCISION💥
Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke vil dømme det jeg oplever, uanset om det er i mit liv eller en andens liv.

Det tvinger mig til at sætte tempoet ned og være særlig opmærksom, se verden, mig selv og andre mennesker som vi er uden fordomme, give slip og acceptere de indre ubehageligheder der til stadighed dukker op i mit sind.

I stedet bruger jeg tiden på at gøre ting i mit liv der virker både for mig selv og mine omgivelser. Det kræver en ubetinget respektfuld og anerkendende adfærd, og en umådelig præcision i mit indre og ydre sprog, både verbalt og nonverbalt.

Jeg kunne også bare have fortsat som før, og blive ved med at bekymre mig, men det jeg har vundet virker, og er en ubeskrivelig forbundethed til mig selv, alt og alle.

Dejlig dag til dig 🌞

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Se en af vores populære youtube-videoer om hvordan jeg udtrykker ubetinget kærlighed i min lederrolle her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar