UFRED💥

UFRED💥
“Her er noget jeg begynder at forstå: Jeg har to kilder der kan skabe forandring.

Den ene er mit egos list, der skubber til mig, til stadighed, for at jeg skal gøre en indsats for at blive noget andet end det der er meningen jeg skal være – Men mit ego fortsætter ufortrødent med at give sig selv et boost og glorificere sig selv.

Den anden kilde er naturens visdom. Takket være denne visdom er jeg opmærksom og forstår virkemidlet.

Alt jeg behøver at gøre er at overlade forandringen – måden, hastigheden, tidspunktet – til virkelighedens og naturens flow.

Mit ego er en fantastisk tekniker, men ikke i stand til at være kreativ.

Mit ego går ind for metoder, teknikker, der gør mig til et menneske der er stift, kontrolleret, konsekvent, mekanisk, livløs og lige så intolerant og psykologisk ufleksibel over for andre, som jeg er over for mig selv.

Jeg ser nu at det gør mig til et uvenligt menneske, der aldrig er i fred med mig selv, og derfor heller ikke i fred med andre. Altså det modsatte af det fredelige og kærlige menneske jeg ønsker at være og faktisk er inderst inde allerede…”

Dejlig dag til dig 🕺💃

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Er du rastløs, bekymret for fremtiden, skuffet over fortiden. Ønsker du en ny livsstrategi hvor livsglæde og trivsel udgør en større del af din hverdag?

Så kontakt mig her for et mentalt fitnessabonnement med din egen personlige coach:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar