DOMINOEFFEKTEN💥

DOMINOEFFEKTEN💥
Hvad skal der til for at jeg som menneske vågner op til realiteterne?

Skal der virkelig en revolution, krig og ødelæggelse til, før jeg forstår det og gør noget ved det?

Når jeg først har startet en lille revolution i min egen bevidsthed, vil det medføre radikale ændringer i mig og min nærmeste familie, så i vort samfund og så i verden; som dominobrikker, hvor den ene vælter den anden og starter en kærlighedskædereaktion.

Men først skal jeg være fast besluttet på at ændre min måde at leve på. Jeg er nødt til at genvinde min frihed og ro, så jeg kan nyde naturens skønhed og livets vidunderlighed med ekstatisk forundring. Når jeg er glad og trives, har jeg den energi og styrke jeg skal bruge, for at kunne hjælpe andre med at gøre det samme.

Dejlig dag til dig. 🥰

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

For dig der ikke fik set de 3 minutters ARACA® Snak™ med Smølferne igår, så se med her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar