TIDSRØVERE💥

TIDSRØVERE💥

Hvorfor #psykologiskfleksibilitet?

Fordi jeg ønsker at leve og trives i mit liv lige NU!

Klassisk psykologi forsøger at overbevise mig om at jeg har mentale ubehageligheder, der forhindrer mig i at leve og gøre de ting jeg gerne vil, og at de skal analyseres væk før jeg kan engagere mig i det liv jeg ønsker at leve.

Psykologiskfleksibilitet giver mig en anden og hurtigere vej, hvor jeg har min livshistorie, mine succeser, fejl, fiaskoer og mentale ubehageligheder med i rygsækken. Jeg er nu bevidst om og ACCEPTERER mine mentale ubehageligheder for det de fleste er: Mentale TIDSRØVERE der forsinker mig i at engagere mig i det liv jeg ønsker at leve. Så nu GØR jeg mere af det der giver mig glæde og velvære sammen med dem der er vigtige for mig, og rygsækken føles lettere.

Det virker.

Dejlig dag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Vær med i morgen kl. 19.30 når vi træner vores mentale fitness her med temaet:

Hvordan elsker man sin værste fjende?:

https://www.crowdcast.io/e/hvordan-elsker-man-sin

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar