HJEM TIL MIG SELV IGEN 💥

HJEM TIl MIG SELV IGEN💥
Hvad nu hvis jeg bare har brug for at smide min gamle ham, i stedet for hele tiden at krybe tilbage i den?
Hvad nu hvis min frygt, angst, usikkerhed og tvivl faktisk er undertrykkelse – undertrykkelse af mine dybeste følelser, behov for det gode, sande og smukke; undertrykkelse af det i mig, som jeg længes efter at få sagt, sunget, eller skreget ud?
Hvad nu hvis alle mine indre ubehageligheder simpelthen er min dybeste visdom, mit sande jeg, den ubetingede kærlighed til mig selv og min omverden, der bare forsøger at kalde mig hjem igen?

Dejlig dag til dig 🥰

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 💃

Det er sjældent dig der er noget galt med, men måske måden du har har lært at se dig selv på. Hvis du er presset eller mistrives i dit liv lige nu, så er ARACA® Coaching et evidensbaseret alternativ du kan overveje for at finde hjem til dig selv igen, hurtigere. Kontakt mig her:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar