NÅR ET MENNESKE IKKE VIL DELTAGE 💥

NÅR ET MENNESKE IKKE VIL DELTAGE…💥
Jeg kender det fra mig selv. Situationen gør mig utryg og jeg bliver usikker. Jeg trækker mig for at undgå konflikten. ‘Puha’ det gik. Jeg blev ikke udstillet for min egenoplevede inkompetence. Men er det nu sandt. Er jeg virkelig inkompetent?

Som leder er denne indsigt vild vigtig for mig og mit lederskab. F.eks. hvis er mine medarbejdere eller kollegaer, der viser denne adfærd, men hvor jeg ikke kender deres indre dialog og tilhørende følelser.

Har vi et meningsfuldt fælles formål, har vi respektfuld dialog, hvor vi dokumenterer vores lytning begge veje? Har jeg sat tydelige og trygge rammer for mig selv og mine kolleger? Så trygt og sikkert at dele tanker og følelser – uden filter – som de er? Altså at have et rum hvor det er trygt, og hvor det ikke er “modigt” vise og udtrykke sin sårbarhed, både for mig selv og mine kolleger. Et rum hvor vi løbende lettes og lindres gennem delingen af vores interne ubehageligheder. Går jeg selv foran som et godt eksempel?

Som leder er det mit ansvar at tydeliggøre rammerne og vedligeholde dette ‘hellige’ rum, så vi alle kan blomstre og glædes på rejsen mod vores fælles formål.

Effekterne af trivsel ses tydeligt med megen smil, grin og latter i samarbejdet, og deraf følger øget effektivitet og bundlinje.

Hvad mere kan jeg ønske mig?

Dejlig dag til dig 🥰

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

Se hvordan vi hjælper ledere med deres personlig modning og udvikling når de oplever “toppen er nået, og hvad f…. skulle jeg egentlig her?”

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar