ÆGTE FORBINDELSER 💥

ÆGTE FORBINDELSER💥
Det kræver mod at være åben og sårbar, men jeg tror, at det er vejen til at opbygge ægte forbindelser og skabe et meningsfuldt liv. Jeg vil fortsætte med at øve mig i at være mere opmærksom på min tåbelige side og styrke min modtagelighed for at opnå mere dybde og tilfredshed i mine relationer og i mit liv generelt.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

“Mental sundhed og kommunikation: Lær hvordan du kan forbedre dine relationer med ACT Matrix Coaching”

Deltag i webinaret onsdag 5/4-2023 19.30-20.15 her:

https://www.crowdcast.io/e/mental-sundhed-og

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar