NUANCER 🌞

NUANCER 🌞
Det kan være fristende at lade min tåbelige side tage over, især når jeg føler mig frustreret eller overvældet. Men jeg ved, at det ikke vil føre mig til det sted, jeg ønsker at være i mit liv. Jeg vil hellere være en person, der er modtagelig over for verden og de mennesker omkring mig, en person der er i stand til at se nuancerne og forståelse i stedet for at falde i fælden med dom og kritik.

Dejlig dag til dig 🌞

Livet elsker dig ❤️
Anna Helene Hjort 💃
ARACA® – det handler om dig.™

“Lær at tackle dårlig ledelse og kommunikation med ACT Matrix Coaching i dette gratis webinar 12/4-2023 kl. 19.30-20.15 her:

Klienthistorie:

#psykologiskfleksibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching #ACTMatrix.dk #ACT #ARACA.dk

Skriv et svar