KENDER MIG SELV 💥

KENDER MIG SELV💥
Jeg må være nysgerrig og ærlig omkring mine negative tanker, bekymringer – mine blinde vinkler omkring mig selv – det er en selvindsigtsrejse der går indad, den kan være smertefyldt og ubehagelig, men i den grad også forløsende når jeg kommer ud på den anden side, og har fundet ind til mig selv.

Når jeg først elsker mig selv og min lykkefølelse ikke afhænger af noget eller nogen, og jeg indser jeg faktisk er lykken – så er jeg fri og har fundet freden og lykken i mig selv.

Lykken og kærligheden er ubetinget og ikke afhængig af nogen eller noget uden for mig selv – den finder jeg i mig selv og gennem mig selv – det fantastiske menneske jeg er.

Dejlig fredag til dig 💥

De bedste hilsner
ARACA® – det handler om dig.™
Anna Helene Hjort 🥰

araca.dk

#psykologiskfleksibilitet #psykologiskflexibilitet #psychologicalflexibility #psykologisktryghed #psychologicalsafety #coaching

Skriv et svar